Nowości

Bestsellery

Dla fryzjera

Wella Professionals EIMI Sugar Lift cukrowy spray zwiększający objętość włosów 150ml

The Symbol : 24345
The Availability Of : Dostępny w naszym magazynie
41.00
PCs
Masz pytania? Zadzwoń: 426307587 Leave your phone
Shipping within : 48 hours
Shipping price :
The Lack Of
About this product
The Weight Of The
0.15 kg
EAN :
8005610587776

Seria EIMI Volume została stworzona, aby zwiększyć objętość włosów, które wymagają wzmocnienia. Używaj sprayów, musów i balsamów EIMI Volume podczas suszenia, aby uzyskać objętość i elastyczność, utrwalić i podkręcić.

Zyskaj objętość: EIMI Sugar Lift to bogaty spray nasycony cukrem, który zapewnia uniesienie i połysk.

Sposób użycia: Spryskaj, ugniataj i układaj. Nałóż na wilgotne włosy, aby uzyskać doskonałą teksturę i objętość lub stosuj na suche włosy, aby uzyskać bardziej stabilną fryzurę.

Parameters :
Gramatura:
ml
Pojemność:
150
Płeć:
unisex
Linia:
EIMI Volume
Konsystencja:
mgiełka
Linie elitarne:
nie
Słońce:
nie
Henna:
nie

Darmowa wysyłka dla zamówień powyżej 159 zł


Odbiór osobisty 


 
czas dostawy: 1-3 dni

Sprawdź gdzie możesz odebrać w LUXLOOK


Przedpłata


 

Szybkie płatności internetowe, PayU, przelew tradycyjny czy Google Pay

 

ORLEN Paczka

koszt: 9,99 zł
czas dostawy:1-3 dni

 

Darmowa dostawa od 159 zł

 

INPOST Paczkomaty 24/7

koszt: 13,99 zł
czas dostawy: 1-3 dni
  Darmowa dostawa od 159 zł
   
 

INPOST Kurier

  koszt: 16,99 zł
  czas dostawy: 1-3 dni

 

Darmowa dostawa od 159 zł

 

UPS Kurier

koszt: 15,99 zł
czas dostawy: 1-3 dni
  Darmowa dostawa od 159 zł
   

Pobranie


 
Płatność przy odbiorze podczas dostawy
 

INPOST Kurier

koszt: 16,99 zł + 8 zł usługa pobraniowa
czas dostawy: 1-3 dni
  Darmowa dostawa od 250 zł
   
   

Manufacturer details

Coty Germany GmbH
Berliner Allee 65
64295 Darmstadt
Germany

infowellauk@wella.com

There is currently no comments or ratings for this product.

Rate

The Whole Thing
The Functionality Of The
Price
The Signature Of The
Opinion Of The
Ask a question
The Signature Of The :
Email :
Ask a question :