Nowości

Bestsellery

Dla fryzjera

Tiziana Terenzi Almond Vanilla świeca zapachowa 170g

Dostępność: Dostępny w naszym magazynie
288.00
szt.
Masz pytania? Zadzwoń: 426307587 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Darmowa dostawa od 159 zł lub:
0
  • InPost Kurier płatność przy odbiorze 0
  • ORLEN Paczka 0
  • InPost Paczkomaty 24/7 0
  • InPost Kurier 0
  • UPS Kurier 0
  • Odbiór w salonie sprzedaży Łódź - ul. Mała 8 0
Więcej o produkcie
Waga
0.15 kg
EAN:
8016741321436

Almond Vanilla: idealna równowaga między słodyczą a goryczą tworzy intensywny uścisk, który nadaje chwili pełnię emocji - jak kojąca, matczyna pieszczota. To wymarzona podróż do babcinej kuchni, gdzie z czułością piecze się smakowite ciasta, a wnuczęta, oczarowane jak czytając magiczne opowieści, odkrywają najczystszy zapach miłości.


Nuty zapachowe:

Nuta głowy: imbir, gorzki migdał
Nuta serca: heliotrop, kokos
Nuta bazy: madagaskarska wanilia, tahitiańska wanilia

Parametry:
Gramatura:
g
Linia kąpielowa:
świeczka zapachowa
Nuta bazy:
madagaskarska wanilia, tahitiańska wanilia
Nuta głowy:
gorzki migdał, imbir
Nuta serca:
heliotrop, kokos
Pojemność:
170
Płeć:
unisex
Linia:
Almond Vanilla
Nuta główna:
aromatyczna

Informacje dotyczące bezpieczeństwa

Może powodować reakcję alergiczną skóry. Produkt szkodliwy dla organizmów wodnych, powodujący długotrwałe skutki. Przechowywać poza zasięgiem dzieci. Unikać wdychania pyłu/dymów/gazów/mgły/par/aerozoli. W przypadku wystąpienia podrażnienia skóry lub wysypki: Zasięgnąć porady/zgłosić się pod opiekę lekarza. W razie konieczności zasięgnięcia porady lekarskiej należy mieć pod ręką pojemnik lub etykietę produktu. Produkt i/lub pojemnik należy utylizować zgodnie z lokalnymi/regionalnymi/krajowymi/międzynarodowymi przepisami.

Dane producenta

CERERIA TERENZI EVELINO S.R.L.
Via dei Faggi 101
47082 San Giovanni in Marignano (RN)
Italy

+39 06 69322110

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena brutto (z VAT)
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: